2014-07-10 14:48:40• hírek • Kocsis Zoltán

A te jelentkezésed is várja az Anvis Szatmárnémeti!

Az elmúlt héten nyitotta meg új telephelyét a szatmárnémeti ipari parkban az Anvis Szatmárnémeti, a megnőtt kapacitáshoz pedig új munkaerőre van szüksége. Elsősorban karbantartó villanyszerelőkre, műszerészekre és termelési osztályon dolgozó munkásokra van szüksége.

A német Anvis csoporthoz tartozó gyár az elmúlt hetekben költözött be az ipari parkba és július 3-án nyitotta meg üzemét. A vállalat elsősorban lengéscsillapítókat gyárt olyan világhírű autómárkák számára, mint a Volkswagen, BMW, Mercedes, Renault, Nissan, Audi vagy Porsche. A gyárnak jelenleg 202 alkalmazottja van, a megnövekedett kapacitáshoz viszont új munkásokat alkalmaznának.

A karbantartó villanyszerelő állás betöltéséhez szükséges középiskolai végzettség, szakmai tapasztalat gépek karbantartásában, az automatizálás és a hidraulika területén való jártasság. Előnyt élveznek azok, akik rendelkeznek Renel-engedéllyel.

A műszaki osztályon tevékenykedő technikusi állás követelményei a középiskolai vagy a szakiskolai végzettség (műszaki/mechanikus szakon) és az előrehaladott műszaki ismeretek. A termelési osztályra jelentkezőknek szintén rendelkezniük kell középiskolai vagy szakiskolai végzettséggel (műszaki/mechanikus szakon), műszaki ismeretekkel. A jelentkezőknek emellett elhivatottaknak és pontosaknak kell lenniük, mindemellett pedig törekedniük kell a minőségi munkára.

Mindhárom területre vonatkozik továbbá, hogy a jelentkezőnek hajlandóságot kell mutatnia a három műszakban zajló munkavégzésre.

Amennyiben a munkalehetőség felkeltette olvasóink érdeklődését, küldjék el önéletrajzukat (CV) a rbekes@anvisgroup.com emailcímre vagy faxon a 0261706759-es számra, de személyesen is leadhatják a Parc Industrial SUD utca, 13 szám alatt, a humán erőforrások osztályán.

Az anvis felhívja minden jelentkező figyelmét: csak azoknak jelez vissza, akiket interjúra kiválasztottak!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: